Pakking

Flytting er stressende, har du opplevd det før kjenner du følelsen. Det tar mye både tid og krefter å pakke ned et hjem. Alt du eier må kategoriseres, pakkes ned og beskyttes mot skader som kan oppstå under transport. Ønsker du å spare både tid og bekymringer kan du overlate denne jobben til oss. Vi sørger for at eiendelene dine pakkes ned og transporteres trykt, vi kan også pakke alt ut for deg dersom det er ønskelig.

Spesialister i pakking

Det krever kunnskap å pakke ned møbler og andre gjenstander selv om det tilsynelatende virker ukomplisert. Våre medarbeidere er spesialister og sørger for å beskytte dine gjenstander og transportere dem trykt dit du ønsker. Vi benytter slitesterke bokser og sikkerhetsfolier før transport. Alt vårt arbeid er i tråd med sikkerhetsstandarder og vil utføres raskt i henhold til dine ønsker.

Hvordan vi pakker

Alt som kan ta skade under transport pakkes først inn i dekningsfolie eller pakkepapir før det plasseres i ekser. For klær på hengere benytter vi spesielle bokser der de henger på samme måte som i skapet og ikke krølles under flytting. Når alt er pakket inn på denne måten er det enkelt både å bære og transportere, dermed er det også mer effektivt å flytte.

For å unngå at dører og skuffer i for eksempel klesskap åpnes under flytting benytter vi en spesiell tape som ikke etterlater merker eller skader møblene på annen måte. Møbler kan alternativt pakkes med dekningsfolie som også hindrer åpning av skuffer og dører. Under selve transporten benytter vi myke tepper for å beskytte møblene, i enkelte tilfeller benytter vi også en plastfilm med luftavstand som gir ekstra beskyttelse. Papir benyttes ofte til beskyttelse av hjørner og lignende. Dersom møbler må bindes fast under transport sørger vi selvfølgelig for at dette ikke forårsaker skader.

Fleksibilitet av tjenester

Vi tilpasser oss dine behov og kan tilby komplett flytting eller kun transport av enkelte gjenstander. Ønsker du for eksempel å pakke ned selv kan vi skaffe deg utstyret du trenger.

Har du spørsmål angående våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg raskt uansett hva du har behov for å flytte.

Planlegger du å flytte til et nytt kontor, hus eller andre lokaler? Glem alle ulemper ved flyttingen og ta kontakt med oss. Vi tilbyr alle flyttetjenester, og vi utfører rengjøring av lokalene etter flyttingen. Det er den perfekte pakken for alle som verdsetter sin tid.