Pakking pris

Vi kan tilby alt av materiell nødvendig for å pakke ned dine eiendeler, eller vi kan gjøre jobben for deg. Vi benytter alltid kvalitetssikret utstyr slik at eiendelene dine er trygge under hele flytteprosessen. Nedenfor finner du aktuelle priser på materiell med eller uten bistand til pakking. 

2 mann1290,-
3 mann1900,- per time
Esker, pakkepapir, bobleplast kommer i tillegg. Alle priser er inkl. mva.

Flyttebyrå pris

Har du spørsmål rundt våre priser eller ønsker et tilbud skreddersydd ditt behov? Fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt!

 • 92524382

  Pakking

  Mange gruer seg til å flytte på grunn av det medfølgende stresset flytting gjerne påfører oss. Er det noe de aller fleste som har flyttet kan være enige om så er det at nedpakking av eiendeler i et helt hjem eller en bedrift er både tidkrevende og slitsomt. Det krever nemlig møysommelig kategorisering, nedpakking og beskyttelse for å unngå at gjenstandene pådrar seg skade under transport, samt at det er lettest mulig å pakke det ut igjen når det kommer frem. Ønsker du å spare både tid og energi kan du overlate pakke jobben til oss i RGS. Vi sørger for at alle eiendelene dine blir pakket og kategorisert på en praktisk måte og kan til og med pakke det ut igjen etter transport om dette er ønskelig. På denne måten kan du være trygg på at alt blir forsvarlig pakket og kommer frem like helt.

  Nyheter

  Se det siste fra vår bedriftsblogg, samt nyttige tips og tricks som kan gjøre flyttejobben litt enklere! Har du spørsmål om en jobb kan du helt uforpliktende ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema. 

  Praktisk Info

  Her får du noen av de mest aktuelle spørsmålene rundt pakkingen vi tilbyr. Dersom du ikke finner det du leter etter i seksjoner under er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via kontaktskjema på siden vår. Da vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan med så gode svar som mulig.

  Må man fikse pakkeutstyr selv?

  Nei, vi kommer med flytteesker, bobleplast, pakkepapir og andre nødvendig emballasje slik at du ikke trenger å fikse noe selv.

  Kan dere kaste ting som ikke skal pakkes?

  Ja, det gjør vi. Alt av møbler, avfall, hvitevarer, materialer kan kastes av oss, men det koster et lite ekstra gebyr for gjenvinningsstasjon. Prisen er avhengig av avfallstype, mengde og gjenvinningsstasjonen. 

  Hva kan dere pakke?

  Våre erfarne arbeidere pakker ned alt av klær, bøker, serviser, møbler osv for dere. 

  Dette gjøres på en profesjonell og effektiv måte for en raskere og tryggere flytteprosess.

  Hvor lang tid i forveien,må jeg bestille?

  Vi anbefaler minst 1 uke før arbeidet skal utføres. Det avhenger av hvor stor pågang det er i perioden.

  Kan dere demonterer større møbler som klesskap, senger og monterer opp igjen?

  Vi kan utføre enkelt demontering/montering dersom dette er ønskelig. 

  Koster det mer for spesielt tunge gjenstander som piano, safe, osv?

  Ja. Ekstra tunge gjenstander over 80 kg vil ha en liten ekstra avgift. Hvor stor denne er kommer an på tyngde og størrelse. 

  Referanser

  Som et av de mest etablerte flyttebyråene i Oslo regionen har vi en lang liste fornøyde kunder å vise til. Ta gjerne en titt på hva tidligere kunder har sagt om våre tjenester før du bestiller.

  To karer kom til avtalt tid, og fylte to lastebiler med flyttelasset vårt. De var forsiktige med varene, tok seg tid til å spørre om plassering ved ankomst, og tok utfordringene (kjørelengde, trapper, tunge ting, beskyttelse av flyttelasset og antall esker) under veis på strak arm. Jobben ble utført på en effektiv og eksemplarisk måte, og vi vil definitivt anbefale tjenestene fra dette firmaet videre. Tusen takk for flyttehjelpen!!!!

  Evaluert av Trine Johansen

  Fornøyd! Hyggelige, punktlige og effektive. Var også veldig nøye og profesjonelle. Hjelpte til med flytting, og passet på at møblene ble fraktet varsomt. Anbefales.

  Evaluert av Linus Lundberg

  Hyggelige og effektive folk. Serviceinnstilte,hjelpsomme og løsningsorienterte. Var ikke noe problem å flytte hvitevarene som stod på kjøkkenet i huset vi leier ned i kjelleren, slik at vi fikk våre på plass. Satte møblene der vi ville ha dem. Flyttingen ble gjort på 2 turer, siden de hadde problemer med en av bilene. Men det var helt greit for oss. Anbefaler dette firmaet på det varmeste. Mvh Brian Kismar

  Evaluert av Brian Kismar

  Vi er kjempefornøyd med flyttejobben. De framstår som profesjonell og er meget konkurransedyktig på pris. Det dukket opp to hyggelige menn til avtalt tidspunkt. De gjennomførte jobben effektivt, uten noen problemer og alt kom fram uten en eneste skade. Vi kunne rett og slett ikke ha vært mer fornøyd. Skal du flytte? Ja da kan vi anbefale dem på det sterkeste.

  Evaluert av Ronny Edvardsen

  Flyttet fra Lillehammer til Jessheim torsdag 30 november. De er punktlig,effektive,raske og utførte arbeidet profesjonelt. Veldig god pris! Anbefaler de på det varmeste:)

  Evaluert av Marita Melby

  De stilte til avtalt tid og jobbet utrolig effektivt. Var forsiktige og tok seg tid til å få møblene ut og inn uten skader. Bestilte også utvask. Profesjonalitet hele veien!!

  Evaluert av Dagfin Vestgren

  Meget bra flyttebyrå! Jobben ble gjennomført raskt og profesjonelt. De tok godt vare på tingene våre både under bæring og transport. Anbefales!

  Evaluert av Andreas Hage

  Kom til avtalt tid, var effektive og imøtekommende. Tok godt vare på tingene våre med tepper o.l. Ingenting skadet under flytting. Veldig godt fornøyd med vaskingen også. Kan anbefales!

  Evaluert av Siv Elin Kverne