På topp på mittanbud.no


Det er omkring 2500 ulike flytte- og renholdsbedrifter i Oslo, og RGS Renhold og Flyttebyrå er på toppen på mittanbud.no. Det viser at våre kunder er godt fornøyd med jobben vi utfører for dem, og det gjør oss glade!

Mittanbud gir oss som bedrift en unik mulighet for å komme i kontakt med de som har behov for våre tjenester. Samtidig gir det kundene våre en sjanse til å gi oss tilbakemeldinger på arbeidet vi utfører. Gjennom deres tilbakemeldinger har vi mulighet til å forbedre oss og å tilby deg enda bedre tjenester.

Dette er eksempler på tilbakemeldinger vi har fått:

  • Høflige, forsiktige gutter. Hele prosessen fra ut- til innflytting i ny bolig gikk knirkefritt og effektivt. Veldig fornøyd.
  • Meget bra flyttebyrå! Jobben ble gjennomført raskt og profesjonelt. De tok godt vare på tingene våre både under bæring og transport. Anbefales!
  • De stilte til avtalt tid og jobbet utrolig effektivt. Var forsiktige og tok seg tid til å få møblene inn og ut uten skalder. Bestilte også utvask. Profesjonalitet hele veien!!

Brukernes erfaringer

Håvard Bungum, daglig leder i Mittanbud.no AS, har uttalt til Dagbladet at:

“Brukernes erfaringer er fundamentet i tjenesten vår, og vi bruker mye ressurser på å kvalitetssikre tilbakemeldingene. Alle evalueringer som legges inn blir sendt som kopi til den aktuelle leverandøren, og man kan kun legge inn evaluering på en leverandør man har brukt. Det gjør vi at kan luke ut falske evalueringer som for eksempel er ment for å sverte en konkurrent”.

Dette gjør at vi i RGS Renhold og Flyttebyrå føler oss trygge på at de tilbakemeldingene vi får gjennom mittanbud kommer fra reelle kunder. Det er også derfor vi er så stolte av å ligge på topp blant så mange andre bedrifter i vår kategori.

Mittanbud sikrer også tjenesten ved at ingen leverandører får registrere seg før de er godkjente av Finn Oppdrag. Henrik Faller hos Finn Oppdrag forteller til Dagbladet:

“Vi samarbeider med bransjen, og fremhever blant annet bransjemerker. Videre synliggjør vi relevant selskapsinformasjon fra Brønnøysund, og utestenger leverandører ved dokumentert mistanke om blant annet svart arbeid og brudd på vilkår. (…) Alle leverandører som av ulike årsaker blir oppfattet som useriøse, blir kastet ut”.

Comments are disabled.