Om oss

RGS Renhold og Flyttebyrå AS er din servicepartner på alt innen flytting og renhold. Vi sørger for at flytting av lokaler, bolig eller bo går både smertefritt og effektivt. Vi tilbyr våre tjenester for både privatpersoner og bedrifter med hele stor-Oslo, samt Akershus, Vestfold, Buskerud og Østfold som fokusområde.

RGS Renhold og Flyttebyrå AS

Vi vet at flytting av inventar og eiendeler inkluderer flytting av store verdier. Vi er derfor godkjent i henhold til godkjenningsordningen for renholdsbedrifter og oppfyller alle bransjekrav og standarder. Dette gjør vi for å sikre deg som kunde en mest mulig komfortabel opplevelse i det som ofte er en slitsom og anstrengende periode. 

Som en godt etablert aktør på markedet for renhold og flytting kan vi vise til lang bransjeerfaring, ansatte med høy fagkompetanse og en rekke gode kundereferanser. Hos RGS fokuserer vi på kvalitet innen renhold og flytting til en lav pris. For at jobben skal la seg gjøre så effektivt som mulig for alle parter har vi høyt fokus på kommunikasjon med kunden og strekker oss gjerne litt ekstra for at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt. Som en totalleverandør for flytting og renhold sørger vi for kvalitet i alle ledd fra nedpakking til utvask. 

Referanser

Som et av de mest etablerte flyttebyråene i Oslo regionen har vi en lang liste fornøyde kunder å vise til.

To karer kom til avtalt tid, og fylte to lastebiler med flyttelasset vårt. De var forsiktige med varene, tok seg tid til å spørre om plassering ved ankomst, og tok utfordringene (kjørelengde, trapper, tunge ting, beskyttelse av flyttelasset og antall esker) under veis på strak arm. Jobben ble utført på en effektiv og eksemplarisk måte, og vi vil definitivt anbefale tjenestene fra dette firmaet videre. Tusen takk for flyttehjelpen!!!!

Evaluert av Trine Johansen

Fornøyd! Hyggelige, punktlige og effektive. Var også veldig nøye og profesjonelle. Hjelpte til med flytting, og passet på at møblene ble fraktet varsomt. Anbefales.

Evaluert av Linus Lundberg

Hyggelige og effektive folk. Serviceinnstilte,hjelpsomme og løsningsorienterte. Var ikke noe problem å flytte hvitevarene som stod på kjøkkenet i huset vi leier ned i kjelleren, slik at vi fikk våre på plass. Satte møblene der vi ville ha dem. Flyttingen ble gjort på 2 turer, siden de hadde problemer med en av bilene. Men det var helt greit for oss. Anbefaler dette firmaet på det varmeste. Mvh Brian Kismar

Evaluert av Brian Kismar

Vi er kjempefornøyd med flyttejobben. De framstår som profesjonell og er meget konkurransedyktig på pris. Det dukket opp to hyggelige menn til avtalt tidspunkt. De gjennomførte jobben effektivt, uten noen problemer og alt kom fram uten en eneste skade. Vi kunne rett og slett ikke ha vært mer fornøyd. Skal du flytte? Ja da kan vi anbefale dem på det sterkeste.

Evaluert av Ronny Edvardsen

Flyttet fra Lillehammer til Jessheim torsdag 30 november. De er punktlig,effektive,raske og utførte arbeidet profesjonelt. Veldig god pris! Anbefaler de på det varmeste:)

Evaluert av Marita Melby

De stilte til avtalt tid og jobbet utrolig effektivt. Var forsiktige og tok seg tid til å få møblene ut og inn uten skader. Bestilte også utvask. Profesjonalitet hele veien!!

Evaluert av Dagfin Vestgren

Meget bra flyttebyrå! Jobben ble gjennomført raskt og profesjonelt. De tok godt vare på tingene våre både under bæring og transport. Anbefales!

Evaluert av Andreas Hage

Kom til avtalt tid, var effektive og imøtekommende. Tok godt vare på tingene våre med tepper o.l. Ingenting skadet under flytting. Veldig godt fornøyd med vaskingen også. Kan anbefales!

Evaluert av Siv Elin Kverne