Kontrakt for din sikkerhet


Kontinuerlig jobber vi med å forbedre våre tjenester for å sørge for at du er fornøyd med jobben vi utfører for deg. Når kundene våre er fornøyde, er vi også fornøyde. For å sikre forutsigbarhet og at du som kunde blir fornøyd med våre tjenester, avtaler vi alltid på forhånd og skriver kontrakt før arbeidet utføres. I kontrakten spesifiseres det hva du som kunde ønsker at vi skal utføre for deg og vilkårene vi blir enige om. Gjennom å gjøre dette unngår vi mange misforståelser, og alle parter vet hva de kan forvente av hverandre.

Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å gi et tilbud på jobben som skal utføres. En slik befaring gir oss mulighet for å vurdere hvilke tjenester dere kan ha nytte av, hvordan vi løser disse i praksis og til hvilken pris. På denne måten vil vi kunne gi deg vårt beste tilbud. Vi får også da en god oversikt over jobben som skal gjøres, og det gir deg visshet om at vi vet hva vi kommer til når vi påbegynner arbeidet.

Digital kontrakt

Du kan komme i kontakt med oss både direkte og gjennom mittanbud.no. Tar du kontakt med oss gjennom mittanbud har du mulighet for å beskrive hvilke oppgaver du ønsker hjelp til å utføre, samt å legge ved bilder.

Kontakter du oss gjennom mittanbud har vi også mulighet for å inngå en digital kontrakt. I samarbeid med Forbrukerrådet og Standard Norge har mittanbud utviklet denne digitale kontrakten. Dette gjør det enklere for deg som forbruker og for oss som bedrift å inngå en skriftlig avtale. Forbrukerrådet anbefaler å skrive kontrakt enten digitalt eller på papir for å unngå useriøse aktører. Hos oss i RGS Renhold og Flyttebyrå får du dette. Det sikrer deg som kunde og oss som bedrift slik at vi unngår misforståelser.

 

Comments are disabled.