Hva mye koster det å Flytte, Flyttebyrå, Flyttehjelp, Flyttevask?


Å flytte er ikke noe man nødvendigvis gjør veldig ofte, men de fleste som har flyttet før vet hvor krevende det kan være. Alle eiendeler bør sorteres, kategoriseres og ikke minst pakkes systematisk ned i esker slik at jobben med å pakke de ut igjen blir mest mulig effektiv. Når selve flyttejobben er gjort gjenstår det å vaske seg ut av boligen.

Det er dermed ikke så rart at mange velger å leie inn profesjonell flyttehjelp og flyttevask. Hva det koster å bruke et flyttebyrå for disse tjenestene varierer med omfanget av jobben, og avhenger av lokasjonen oppdraget er på.

Når vi skal prissette et oppdrag er beliggenhet en viktig faktor. Dersom du bor i femte etasje uten heis vil jobben ta mer tid enn hvis du bor på bakkeplan. Adkomsten til en enebolig med egen oppkjørsel og tilgjengelig parkering knyttet til boligen vil også ofte være enklere enn for en leilighet i byen med begrensede parkeringsmuligheter.

Størrelsen av boligen har også mye å si, men først og fremst er det antallet gjenstander du ønsker å flytte, hvor tunge de er og andre faktorer som er avgjørende.

Gjenstander som veier over 80 kg, som for eksempel et piano, en safe, eller andre tunge ting faktureres i tillegg til fastpris. Prisen på dette vil avhenge av vekt, størrelsen og hvor mange etasjer det skal flyttes. Dette gjelder dersom vi gir deg en fastpris på flytteoppdraget.

Om du ønsker det, eller vi mener det er den mest gunstige løsningen å fakturere timespris på oppdraget vil den ligge på 950 kroner. Dette innebærer flyttehjelp med to av våre ansatte i tillegg til flyttebil. Om fastpris eller timepris er mest gunstig for deg som kunde, avhenger av hvor mye som skal flyttes. Dette avgjør vi i dialog med deg i forkant av oppdraget.

Passer det best for deg å flytte i helgen, hjelper vi deg gjerne med dette. Det legges da til et pristillegg på 25% for å flytte lørdag eller søndag.

Om du ønsker å få en bedre pekepinn på hva du kan forvente av prisen på oppdrag før du tar kontakt med oss, anbefaler vi å benytte en volumkalkulator. Har kan du fylle ut hvor mye du har av alt fra esker, til vitrineskap, kjøleskap og høyttalere som skal flyttes. Denne kalkulatoren vil gi deg et omtrentlig overslag på hvor stort volumet på dine eiendeler vil være.

Det er viktig å påpeke at volumkalkulatoren kun er ment som et estimat, og at faktisk volum og pris dermed kan variere noe fra dette. Ta kontakt med oss så kommer vi gjerne på en gratis befaring for å gi deg et nøyaktig tilbud. Vi ser frem til en hyggelig dialog rundt dine ønsker og behov.

Skal du flytte fra et hjem eller andre lokaler er det som regel forventet at lokalene forlates skinnende rene. Du ønsker kanskje også en skikkelig vask i ditt nye hjem før du flytter inn. I tillegg til flyttehjelp tilbyr vi også flyttevask. Prisen på dette vil variere noe fra oppdrag til oppdrag, men ligger i utgangspunktet på 30 kr per kvm. Dette avhenger først og fremst av størrelsen på boligen, i hvor god stand den er, hvor sentral den er, fremkommelighet, tilgjengelighet og tidspunkt.

Om du ønsker noe mer konkret å forholde deg til, kan vi også tilby fastpris på flyttevask i Oslo. Prisen vurderes ut fra hvor i Oslo boligen er og i hvor god stand den er. Har boligen blitt vasket regelmessig vil prisen lavere enn om det er har gått lang tid mellom grundig husvask.

Comments are disabled.