Hva er inkludert i flyttevask?


Å vaske seg ut av et lokale, enten det er et kontor eller privat bolig, er en stor og krevende jobb som mange velger å sette bort til profesjonelle. Når du betaler for flyttevask vil du få det du betaler for.

Under finner du oversikt over hvilke rengjøringstjenester som er inkludert i en flyttevask:

 • Rengjøring av alle skap og skuffer, innvendig og utvendig
 • Rengjøring av gulv
 • Grundig rengjøring av fliser på bad og kjøkken
 • Tørr rengjøring av tak, vegger og andre overflater som ikke er vaskbare
 • Rengjøring av alle lister, karmer og dører
 • Rengjøring av alt sanitært utstyr
 • Innvendig og utvendig vindusvask
 • Støvsuging av tepper
 • Rengjøring av alle luftventiler, lysbrytere og stikkontakter
 • Rengjøring av avtrekksvifte og filter
 • Hvitevarer
 • 100% fornøydgaranti

Det er mange grunner til at rengjøringen av boligen bør delegeres til eksperter, men hva er det profesjonelle rengjørere faktisk gjør? Teamet vårt bruker spesialutstyr for rengjøring og profesjonelle rengjøringsmidler og jobber seg systematisk gjennom boligen du flytter ut av. Deres erfaring og ekspertise sørger dessuten for at ingen kriker og kroker glemmes og alle bakterier elimineres. Faktisk er det slik at de fleste som rengjør huset selv, ofte bruker ofte en tilfeldig tilnærming som ikke tar knekken på bakterier. Med vår 100% fornøydgaranti kan du derimot fokusere på flyttingen og stole på at boligen blir forlatt skinnende ren i hver eneste krik og krok.

Hvordan forbereder jeg boligen for rengjøring?

Det er egentlig veldig lite du trenger å forberede før rengjøringsekspertene utfører flyttevask av boligen din. Det viktigste å huske på er at det ikke er grunn til å vaske på forhånd, så ikke bekymre deg for rot, uansett hvor forferdelig det kan føles! De profesjonelle rengjørerne har planen klar og holder deg oppdatert om du trenger å forberede noe.

En flyttevask utføres best etter boligen er tømt og rommene er helt tomme. Da står ingenting i veien og alt ligger til rette for en grundig vask. Er det imidlertid ting som står igjen er det en god ide å fjerne det før rengjørerne kommer slik at de får utført jobben sin på en nøyaktig og god måte.

Du kan selvfølgelig også gjerne komme med spesielle ønsker eller utarbeide din egen sjekkliste for rengjøringen basert på hvordan boligen er, hvilke behov du har, hva slags type og størrelse osv. Informer også rengjørerne om det er utvalgte områder i boligen de bør være spesielt oppmerksomme på. Når dette er gjort, er det bare å gi stafettpinnen videre til de profesjonelle og lene seg tilbake.

Må jeg klargjøre rengjøringsmidler og utstyr?

Mange lurer på om de selv må stå for og kjøpe inn ulike typer vaskemiddel og utstyr før flyttevaskerne kommer. Svaret er selvfølgelig nei, de tar med seg sitt eget profesjonelle utstyr. Om du ønsker det kan du likevel gjerne snakke med rengjørerne på forhånd for å få detaljene om prosessen. Du kan for eksempel spørre om hvilken type produkter de planlegger å bruke og hvor lang tid de tror det vil ta.

Du kan også benytte anledningen til å fortelle dem om du foretrekker at de benytter seg av grønne produkter eller om du har andre preferanser. Ikke bare gjør grønne rengjøringsprodukter hjemmet ditt til et sunnere miljø, uten harde, aggressive kjemikalier som setter helsen i fare, men det bidrar også til å beskytte miljøet.

Hva kan jeg forvente av en flyttevasker?

Ved å velge å bruke en profesjonell fra et topprangerte renholdsselskap i ditt område, kan du forvente intet mindre enn en overlegen kundeopplevelse og enestående service.

Profesjonelle flyttevaskere utfører en rekke tjenester, avhengig av hvilken rengjøringspakke du har valgt. Husk at det kan koste noe ekstra for tjenester som krever mer arbeid, for eksempel rengjøring etter kjæledyr.

Trenger jeg forsikring for flyttevasken?

Vanligvis vil rengjørerne være forsikret, men sørg for å spørre byrået før flyttevasken skal utføres om det er tilfelle. De fleste vil ha forsikring og tilbyr seg også å løse eventuelle klager så snart som mulig i etterkant.

Rgs renhold og Flyttebyrå har 100% fornøydgaranti, så du kan være trygg på at jobben blir utført på best mulig måte og alle parter blir fornøyde. Alt dette bør være nok til å gi deg en sjelefred og ro når flyttevasken pågår.

Comments are disabled.