Flyttebyrå

Under en flytteprosess er det mange endringer og tid for omstilling, med hjelp av nøye planlegging vil overgangen skje uten problemer. Først og fremst er det viktig å fastsette datoen for flytting så du har mulighet til å forberede så godt som mulig. Omfanget av arbeidet rundt flyttingen og om det er behov for ekstra hjelp på vurderes.

For de aller fleste er ikke flytting noe de gjør hver dag, det er en stor jobb og ikke alle har kjente som kan trå til å hjelpe. Overlater du jobben til oss slipper du å bry dine nærmeste, vi kan hjelpe deg når du har behov. Vi er pålitelige og har lang erfaring med å hjelpe folk i en flytteprosess.

Respekt for din eiendom

Vi har forståelse for at du har verdifulle eiendeler, og vil ta hånd om dem på en god måte når vi håndterer dem. Varesikkerhet tar vi på det største alvor.

Respekt for ditt personvern

Ved å la oss transportere eller pakke dine personlige eiendeler, inviterer du oss inn i din private sfære. Vi respekterer ditt privatliv og setter pris på at du overlater denne oppgaven til oss.

Respekt for dine eiendeler

Ofte er det nødvendig å jobbe i offentlige rom som fellesområder og ganger, i disse tilfellene vil vi være så diskrete som mulig. Vi sørger alltid for å ikke forårsake skade på din og andres eiendom, og vil sørge for at dine eiendeler skjermes.

Planlegger du å flytte til et nytt kontor, hus eller andre lokaler? Glem alle ulemper ved flyttingen og ta kontakt med oss. Vi tilbyr alle flyttetjenester, og vi utfører rengjøring av lokalene etter flyttingen. Det er den perfekte pakken for alle som verdsetter sin tid.

Flyttebyrå Oslo

Det er tre viktige stadier i flytteprosessen. Den første fasen innebærer å pakke ned alle gjenstander. Fase nummer to er lasting og transport av alle eiendeler til ny adresse. Tredje og siste viktige fase er å pakke ut og plassere dine eiendeler på nytt sted.

Etter flere år i bransjen er vi godt kjent med hvilke metoder som fungerer best for å sikkert pakke ned og transportere dine personlige eiendeler. Vi har erfaring med hva som kan demonteres delvis og hva som må fraktes som det er. Alt fra pianoer til dyre kunstverk, profesjonelt studioutstyr og akvarier fulle av fisk er eksempler på gjenstander vi har flyttet. Vi transporterer alt, men transportering av møbler er den viktigste tjenesten vi tilbyr.

Vi utfører flytting og transport i følgende fylker: Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud. Vi jobber for deg – vi er fleksible, vennlige og erfarne.