Flyttebyrå priser

Nedenfor ser du våre grunnleggende priser for tjenester. Har du en større jobb eller lurer på en fleksibel løsninger på tvers av tjenester kan vi komme med et tilbud på individuelle jobber etter avtale. Fyll ut skjema med informasjon om jobben du ønsker utført så kommer vi tilbake med et konkurransedyktig tilbud. Dårlig tid? Ta kontakt på telefon så hjelper vi deg så fort vi kan.

2 mann + bil (20m3)1390,- pr time
3 mann + bil (20m3)1990,- pr time

Alle priser er inkl. mva.
Ønsker dere en fastpris? Ta kontakt for prisoverslag.

Ta kontakt for prisoverslag

Har du spørsmål rundt våre priser eller ønsker et tilbud skreddersydd ditt behov? Fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt!

 • 92524382

  Flytting/Transportering

  Hvis du flytter til et nytt sted og ser etter en hjelpemann, kan vi hjelpe deg. Vårt hovedområde er en profesjonell flytting av møbler og andre ting.Oslo, Akershus…

  Rengjøring etter flytting

  Den beste tiden for hovedrengjøringen er når det ikke er noen ting i rommet. Det er alltid hyggelig å flytte inn i rommene som er helt rengjorte, og forlate dem rene etter seg selv.

  Pakking

  Vi tilbyr pakkingstjenester for både transportering av flere enkelte ting og fullstendig flytting. Vi pakker alle ting og leverer dem trygt til den angitte plasseringen.

  Nyheter

  Se det siste fra vår bedriftsblogg, samt nyttige tips og tricks som kan gjøre flyttejobben litt enklere! Har du spørsmål om en jobb kan du helt uforpliktende ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema. 

  Hva kan jeg forvente fra profesjonelle pakketjenester

  Planlegger du å flytte? I så fall begynner du kanskje å bli overveldet av alt som må gjøres. En av

  Hva er inkludert i flyttevask?

  Å vaske seg ut av et lokale, enten det er et kontor eller privat bolig, er en stor og krevende

  Praktisk Info

  Når man skal gjøre så omfattende endringer i hverdagen som det en flyttejobb oppstår det gjerne noen vanlig og ofte stile spørsmål.

  Hva koster flyttebyrå i Oslo?

  Vi tar 1250,- per time, inkl. mva. Dette inkluder 2 hjelpemenn og en 20m3 flyttebil. Ønsker dere en fastpris? Ta kontakt for prisoverslag.

  Må møbler pakkes med emballasje på forhånd?

  Det må ikke pakkes ,men kan man gjøre, hvis ønskelig.  Vi bruker flyttetepper for å beskytte møbler.

  Kan dere kjøre bort søppel, møbler som skal kastes?

  Ja, vi tilbyr tømming av søppel og møbler, men det vil i så tilfelle påløpe et ekstra gebyr for gjenvinningsstasjon. 

  Hvilke dager holder dere åpent?

  Ja, vi holder åpent fra mandag til lørdag. Søndager holder vi desverre stengt

  Hvor langt tid tar flytteoppdrag?

  Det litt an på hvor stor bolig, avstand mellom adresser, etasje, avstand fra bolig til parkering. Mest av flytteoppdrag utføres på en dag. 

  Hvordan jeg betaler?

  Betaling for privatpersoner skjer etter flyttingen er utført. Vi tar både kort og vipps. 

  Dersom Nav eller arbeidsgiver dekker kostnader for flytting, sender vi en faktura direkte til dem. Vi må i det tilfellet også ha skriftlig bekreftelsen/samtykke på forhånd fra Nav eller arbeidsgiver.

  Referanser

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut maximus, dui sit amet suscipit dignissim.

  To karer kom til avtalt tid, og fylte to lastebiler med flyttelasset vårt. De var forsiktige med varene, tok seg tid til å spørre om plassering ved ankomst, og tok utfordringene (kjørelengde, trapper, tunge ting, beskyttelse av flyttelasset og antall esker) under veis på strak arm. Jobben ble utført på en effektiv og eksemplarisk måte, og vi vil definitivt anbefale tjenestene fra dette firmaet videre. Tusen takk for flyttehjelpen!!!!

  Evaluert av Trine Johansen

  Fornøyd! Hyggelige, punktlige og effektive. Var også veldig nøye og profesjonelle. Hjelpte til med flytting, og passet på at møblene ble fraktet varsomt. Anbefales.

  Evaluert av Linus Lundberg

  Hyggelige og effektive folk. Serviceinnstilte,hjelpsomme og løsningsorienterte. Var ikke noe problem å flytte hvitevarene som stod på kjøkkenet i huset vi leier ned i kjelleren, slik at vi fikk våre på plass. Satte møblene der vi ville ha dem. Flyttingen ble gjort på 2 turer, siden de hadde problemer med en av bilene. Men det var helt greit for oss. Anbefaler dette firmaet på det varmeste. Mvh Brian Kismar

  Evaluert av Brian Kismar

  Vi er kjempefornøyd med flyttejobben. De framstår som profesjonell og er meget konkurransedyktig på pris. Det dukket opp to hyggelige menn til avtalt tidspunkt. De gjennomførte jobben effektivt, uten noen problemer og alt kom fram uten en eneste skade. Vi kunne rett og slett ikke ha vært mer fornøyd. Skal du flytte? Ja da kan vi anbefale dem på det sterkeste.

  Evaluert av Ronny Edvardsen

  Flyttet fra Lillehammer til Jessheim torsdag 30 november. De er punktlig,effektive,raske og utførte arbeidet profesjonelt. Veldig god pris! Anbefaler de på det varmeste:)

  Evaluert av Marita Melby

  De stilte til avtalt tid og jobbet utrolig effektivt. Var forsiktige og tok seg tid til å få møblene ut og inn uten skader. Bestilte også utvask. Profesjonalitet hele veien!!

  Evaluert av Dagfin Vestgren

  Meget bra flyttebyrå! Jobben ble gjennomført raskt og profesjonelt. De tok godt vare på tingene våre både under bæring og transport. Anbefales!

  Evaluert av Andreas Hage

  Kom til avtalt tid, var effektive og imøtekommende. Tok godt vare på tingene våre med tepper o.l. Ingenting skadet under flytting. Veldig godt fornøyd med vaskingen også. Kan anbefales!

  Evaluert av Siv Elin Kverne